28 november 2006

Brudern og Borat

Søndag var det stor ståhei og hæla i taket i Støbakk-familien. Då kom nemleg lillebror Stig-Johnny igjen frå eksil i Australia, der han har vore sidan slutten av februar. No er han ferdig med det første av tre datanørdår ved Deakin University, ein ganske liten skule med berre 32.000 studentar.

Dei siste dagane har i stor grad vore prega av sosialisering med "brudern", no har eg endeleg fått ein sparringpartner i Pro Evolution Soccer 5 igjen.

I tillegg til kaker i hopetal og mykje god mat elles, har vi også fått tid til å sjå Hoodwinked på TV og Borat's Cultural Learnings Of America For Make Benefit Glorious Nation Of Kazakhstan på kino.

To herlige filmar som absolutt kan anbefalast på det varmaste! Spesialt Borat er noko av det sjukaste eg har sett, har aldri før opplevd å storflire 90 prosent av tida i ein kinosal.

Elles var eg på Åheim fredag og hadde det heilt konge saman med ungdommane der (lærte dei å spele Svisj-Uno), før helga blei komplett med ein sjefsungdomskveld på Godøya laurdagskvelden.

Livet er herlig! :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Nils Ove
Du er en kjempekul misjonsarbeider.
Vi er stolt og glad for deg.
Har du oppdaget at vi har fått oss blogg også? På reisebrevsiden vår!!
Skriv en kommentar da vel. Da blir sikker Kjetil(vår gode Webmaster) glad.
Lykke til Gode Gøying
Marit og Irene