01 april 2007

I'm alive!

Først var Margrethe sjuk. Så vart ho frisk. Så vart pappa sjuk, før også han vart frisk. Fredag var det min tur, så dei siste dagane har eg ikkje vore i form til å oppdatere bloggen. Men no er eg tilbake, og advarer alle om at det vil kome mykje meir her dei neste dagane!

Sidan sist oppdatering har vi mellom anna vore på Manly og bada. Stikkord: strålande sol og varmt vatn. Margrethe og pappa har vore på Imax i Sydney, visstnok verdas største kinoskjerm. Og laurdag var vi på møte i Hillsong. Dei største møta er visst på søndag, laurdag var det berre "småsalen" som var open, med plass til om lag 1500 folk...

Søndag kom vi til Melbourne, der Stig-Johnny tok oss med på ein italiensk restaurant med kjempegod mat og enorme porsjonar til prisar laaangt under det vi er vande med i Norge. Elles bør alle glede seg til vi kjem heim og Margrethe kan distribuere den fantastiske filmen "Stoebakk Family Freakshow Roadtrip 2007"! Ha ei fin veke :)

PS! Tusen, tusen takk til Kristoffer Godø (son av Jorunn og Vidar, for dei som måtte kjenne dei), som var kjempegrei og stilte opp som guide i Hillsong!

Ingen kommentarer: